Café Space

Sliperiets Café Space kan abonneras för olika arrangemang

Café Space är en trivsam mötesplats och en kreativ miljö för skapande och diskussioner på Sliperiet vid Konstnärligt campus. Vi söker nu en ny entreprenör som vill bedriva café och lunchservering. På Konstnärligt Campus finns 500 studenter och utöver det lärare, företagare och besökare. Idag finns endast en restaurang på Konstnärligt Campus, Hansson & Hammar i Bildmuseets lokaler på bottenvåningen.

Boka Café Space

Café Space passar för flera typer av event, till exempel presentationer eller mingel med mat och dryck. Här finns en stor skärm, mikrofon och hörslinga. I Café Space ryms upp till 150 personer.

Boka här!

Café Space passar för flera typer av evenemang, till exempel workshops, presentationer eller mingel med mat och dryck. Här finns nio skärmar sammankopplade till en stor presentationsskärm, handburen mikrofon, mygga samt hörslinga. I Café Space ryms upp till 150 personer beroende på aktivitet.

Catering

Beställ gärna catering i samband med bokning av lokal för möten, konferenser och andra arrangemang i Sliperiet. Vänligen kontakta sliperiet@umu.se för mer information.

 

Kontakt

Jenny Bucht
Facilities & Community Manager
jenny.bucht@umu.se  | 070 397 87 70