Hyr arbetsplats på Sliperiet

Sliperiet är ett hus fyllt med innovation och samarbeten under ett och samma tak, så ta chansen att bli en del av vår innovationsmiljö!

Sliperiet som arbetsplats har mycket att erbjuda. Här finns en blandning av kompetenser som möjliggör nya och spännande samarbeten, samt en infrastruktur som stimulerar till nytänkande.  Som hyresgäst hos oss får ni närhet till våra verkstäder och studios, tillgång till våra lokaler 24/7 och möjlighet att delta i evenemang som arrangeras hos oss.

Våra arbetsplatser riktar sig till forskare och lärare såväl som till företagare och studenter. Genom att vara lyhörda för användarnas behov kan vi etablera en stark mötesplats där vi tillsammans skapar en miljö där vi delar med oss av kunskap och idéer mellan organisationer, branscher och discipliner. För att ge dig som hyresgäst flexibilitet och en chans att se vad som passar dig bäst erbjuder vi kontrakt för alltifrån tre månader till tre år. Dessutom erbjuder vi tre olika koncept. Läs mer om dem och se vilket alternativ som lämpar sig bäst för dig.

Hotdesk passar dig som är ute efter en öppen miljö där kreativitet och kontaktknytande är viktigare än en fast arbetsplats. Detta koncept innebär att du som hyresgäst tar den plats som passar dig för dagen. På hotdeskytan finns tillgång till skrivbord, ståbord, soffgrupper och drop-in rum för Skypemöten eller kundmöten.

My desk finns tillgängligt för er som har behov av en till fyra arbetsplatser passar er som vill ha möjligheten att ha ett eget skrivbord i vår innovationsmiljö. Du får som hyresgäst tillgång till eget skrivbord med möjlighet till förvaring. Dessutom ingår 40 timmar i konferensrummen på plan 3 och fritt nyttjande av drop-in rummen.

My Office passar större företag /organisationer eller er som vill ha mer egen yta. Detta koncept innebär att ni hyr en specifik yta som ni kan möblera upp efter eget behov. Dessutom ingår 40 timmar i konferensrummen på plan 3 och fritt nyttjande av drop-in rummen.

 

 

"Området kring Designhögskolan har sedan barnsben fascinerat mig. Delvis var det därför som jag direkt kände att Sliperiet vore drömplatsen att starta vårt Umeåkontor på. Sagt och gjort, nu har vi flyttat in och är superpeppade på att bo in oss och bli en del av den här kreativa mötesplatsen av studenter, forskare och entreprenörer från hela världen."
Fredrik Johansson, Design Lead på Daresay

"För oss innebär att ha kontor på Sliperiet en förutsättning att jobba kreativt. I verkstäderna kan vi bygga prototyper och presentationsmaterial för våra kunder men också arbeta med egen design i en inspirerande miljö. Närheten till andra företagare gör det möjligt att bygga samarbeten och ta hjälp av olika expertis."
Ida Wressel och Eva Troive, Wi Arkitekter (fd företag inom Uminova Expression)

"Mycket av den teknik vi behöver för att kunna genomföra våra projekt finns samlad på Sliperiet. Dessutom kan vi bara gå över till någon av de andra som sitter här, som Interactive Institute eller något av företagen inom Uminova eXpression, om vi vill bolla en idé eller ett samarbete. Vi lever på att andra vill samarbeta med oss, och det startar här. För oss är det dessutom en fantastisk tillgång att kunna presentera miljön för de barn och unga vi samarbetar med."
Fredrik Oskarsson, Kulturverket

 

Kontakt

Jenny Bucht
Facilities & Community Manager
jenny.bucht@umu.se  | 070 397 87 70

 Expression _area _webb _FB 171019

 

 

 • Intresserad?

  ...av att hyra arbetsplats eller projektyta i Sliperiet?

  Kontakta
  Jenny Bucht
  Facilities & Community Manager
  jenny.bucht@umu.se
  070 397 87 70

  för visning och ytterligare information

 • Uminova eXpression - företagsinkubator på Sliperiet

  På Sliperiet finns Uminova eXpression, en test- och utvecklingsplattform som stödjer utveckling av affärsidéer i tidiga skeden inom kulturella, konstnärliga och kreativa näringar. 

  Uminova eXpression erbjuder arbetsplatser och rådgivning om entreprenörskap och affärsutveckling för blivande och nystartade företag.

  uminovaexpression.se